Porsche RS Fest

19 en 20 september Autotron Rosmalen

 

Het Porsche evenement van Nederland komt eraan: RS Fest!

 

Na het grote succes in 2013 en 2014, vindt dit Porsche evenement voor de derde keer plaats in Autotron in Rosmalen. Zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 staat daar volledig in het teken van Porsche. Bossen & de Bakker is van de partij! Net als voorgaande jaren zijn we met een grote stand en daarop een aantal fraaie Porsches aanwezig in het Autotron. Hierbij een primeur: op onze stand zal een prachtige Porsche Carrera GT te bewonderen zijn! De ontwerper daarvan, Harm Lagaaij, komt ook. Op de zaterdag omstreeks 10.30 uur is er op onze stand een Meet & Greet met deze meest invloedrijke Nederlander ooit bij Porsche.

Buiten dat is het absoluut de moeite waard om het RS Fest te bezoeken. U ziet klassiekers, raceauto’s, de nieuwste Porsche-modellen, een occasionshow, Porscheclubs, onderdelen en accessoires, enzovoort. Het hoofdthema is dit jaar ’50 jaar Porsche Targa’. RS Fest is een evenement voor het hele gezin, met auto’s, lifestyle en entertainment. Voor de jongste Porsche-liefhebbers is er een Kids Village waarin van alles te bewonderen en te beleven is.

Voor meer informatie over het RS Fest (programma, deelnemers, plattegrond, tickets en nieuw in 2015 een toertocht) kijkt u op www.rsfest.nl. Voor wie met de eigen Porsche naar RS Fest komt: eigenaren mogen hun Porsche van welk type en bouwjaar dan ook gratis parkeren op het evenemententerrein, maar kom op tijd want vol is vol.

 

Wij zien u graag op onze stand in Autotron Rosmalen op 19 of 20 september!

 

Logo RS Fest Logo RS Fest
Impressie RS Fest BxB 2013 Impressie RS Fest BxB 2013