Tulpenrallye 2015

Het verloop

zaterdag 16 mei

Van Vaals naar Noordwijk voor de finish op de boulevard.

Dat stond er op het programma voor Jan en Cor. Maar zij maakten er zelf een hele andere invulling van. Als u precies wilt weten hoe het zit, vraagt u er dan eens naar. Ze zijn weliswaar in Noordwijk over de finish gekomen (zie ook de foto en het filmpje), maar niet terug te vinden in het eindklassement. ’Meedoen is belangrijker dan winnen’, namen Jan en Cor wel heel letterlijk. Jan en Cor hebben een prachtige week gehad, alle ingrediënten waren er, de organisatie krijgt een dikke pluim voor de professionaliteit, de Porsche 356 SC bleef in goede conditie, het weer was erg goed, de route schitterend, kortom de mannen hebben weer genoten. En gaan er nu op de zaak weer tegenaan!

 

vrijdag 15 mei

Door Luxemburg en België, finish in Vaals.

Weer een paar mooie foto’s van de 356 met Jan en Cor! En ook weer een fimpje (even de link kopiëren) van deze dag. Weliswaar zijn ze in het klassement gestegen, helaas met maar één plaatsje... Wat kunnen ze nog goedmaken om een stukje hoger in de eindnotering te komen?

https://youtu.be/j-W5jMTyVfQ

 

donderdag 14 mei

Nog een deel door de Vogezen, finish in de stad Luxemburg.

Weer een stukje gestegen in het klassement, nu op plaats 48! Kennen ze de trucjes dan nu steeds beter, we zijn benieuwd naar het vervolg!

Weer een mooi filmpje (even de link kopiëren) en voor de oplettende kijker de 356 met Jan en Cor komt er in voor! De fimpjes zijn echt prachtige samenvattigen van waar de Tulpenrallye rijders op zo’n dag mee te maken hebben.

https://youtu.be/VGnYDBHE2oU

 

woensdag 13 mei

Zowel door de Jura als de Vogezen en het Zwarte Woud in Duitsland. Finish in het Duitse Offenburg bij de Oberrheinhalle.

Geen foto deze keer, wel een positief bericht over het klassement, Jan en Cor op plaats 55. Helaas zijn Herman Hemke en Cees Smit uitgevallen vanwege autopech met hun Austin-Healey... Heel erg jammer voor de heren.

Weer een mooi filmpje (even de link kopiëren):

https://youtu.be/KvYK_eQOe9E

 

dinsdag 12 mei

Naar het noorden, Genève wordt aan de westkant gepasseerd. Verder door de Jura en ’s avonds de finish in Besançon.

Wederom een fotootje. In het klassement een hele lichte stijging, nu op plaats 63. Als ze elke dag twee plaaten stijgen, eindigen ze niet zo hoog als we hadden gehoopt, dus laten we duimen voor een snellere stijging! Misschien na vandaag.

Ook weer een mooi fimpje (even de link kopiëren):

https://youtu.be/XtHlvDM1yxg

 

maandag 11 mei

Fraaie route door het Aosta-dal in Italië, door een deel van Zwiterserland en nog een mooie lus door de Franse Alpen. Finish in Evian-les-Bains aan het meer van Genève.

Dat stond er maandag op het programma en leverde mooie plaatjes op. De stand na dag 1 is nog niet zo geweldig, Jan en Cor staan op plaats 65 (van de 79 deelnemers in de categorie Sporting). Wij houden u op de hoogte!

Een prachtig filmpje met een korte sfeerimpressie van de eerste dag is hier te vinden (even de link kopiëren):

http://www.tulpenrallye.nl/?p=3803

 

 

dag 5 in het bos dag 5 in het bos
Finish 3 Finish 3
dag 1 start dag 1 start
dag 2 onderweg dag 2 onderweg
dag 1 bergen dag 1 bergen
dag 5 circuit dag 5 circuit
dag 5 in de bocht dag 5 in de bocht