59e International Tulpenrallye

Passion for Classics; Passion for Life

Nederlands oudste, grootste en bekendste evenement voor klassieke auto’s wordt opnieuw een sportieve en uitdagende rally voor automobiel en bemanning. Dat is precies de reden dat Cor en Jan de Bakker zich weer opgegeven hebben. De spannende strijd om de juiste routes, alle controles en dus de minste strafpunten te verzamelen. De unieke lunchlocaties, de prachtige omgeving en de fraaie finishplaatsen dragen bij aan het succes van de Tulpenrallye.

Van 6 tot en met 12 mei 2012 wordt de Tulpenrally weer verreden. De start van het evenement vindt plaats op zondag 6 mei in Evian-les-Bains in de Savoie, Frankrijk. Evian-les-Bains ligt prachtig tussen het meer van Genève en de bergen van de Portes du Soleil in de Franse Alpen. De daadwerkelijke start van de rally is op maandag 7 mei ’s morgens aan de oevers van het meer van Genève.

Op de maandag voert de tocht door de Alpen naar Aix-les Bains. Op dinsdag door de Jura en is de finish in Thun (aan de Thunersee). Woensdag wordt er door de Vogezen gereden, donderdag door Duitsland en vrijdag naar Maastricht. Zaterdag 12 mei is de traditionele finish in Noordwijk onder het genot van haring en korenwijn.

Cor en Jan doen mee in de categorie ’sport’. De Porsche 356 SC wordt natuurlijk piekfijn in orde gemaakt en we gaan dan ook uit van een succesvolle rally!
Tulpenrallye 2012 Tulpenrallye 2012
Tulpenrally route 2012 Tulpenrally route 2012
Tulpenrallye Tulpenrallye
Tulpenrallye Tulpenrallye