RS Fest 6 en 7 september

Bossen & de Bakker wederom aanwezig

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 14-08-2014 | 17:34:58

Hét Porsche evenement van Nederland komt eraan: RS Fest!

Na het grote succes in 2013 (toen onder de naam Porsche Fest) vindt dit Porsche evenement voor de tweede keer plaats in Autotron in Rosmalen. Zaterdag 6 en zondag 7 september 2014 staat daar compleet in het teken van Porsche. Bossen & de Bakker is van de partij! Net als vorig jaar zijn we met een grote stand en daarop een aantal fraaie Porsches aanwezig in het Autotron.

Het is absoluut de moeite waard om dit RS Fest te bezoeken. Klassiekers, raceauto’s, de nieuwste Porsche-modellen, een occasionshow, onderdelen en accessoires zullen aanwezig zijn. Als speciaal thema is er een ode aan ’40 jaar 911 Turbo’. RS Fest is een evenement voor het hele gezin, waarin auto’s en lifestyle, maar ook entertainment voor de jongste Porsche-liefhebbers allemaal een hoofdrol spelen.

Wij zien u graag op onze stand! Voor meer informatie over het RS Fest (programma, deelnemers, plattegrond, tickets, etc.) gaat u naar www.rsfest.nl. Voor wie met de eigen Porsche naar RS Fest komt: eigenaren mogen hun Porsches (van welk type en bouwjaar dan ook) gratis parkeren op het evenemententerrein, maar kom op tijd want vol is vol.

Wij begroeten u graag in Rosmalen op 6 of 7 september!